URBAN.MK

Можност за невработени

Можност за невработени

Здружение ИРЗ во континуитет има отворени работни позиции. Пред да ја испратите Вашата апликација, Ве молиме да го прочитате правилникот тука. Сите заинтересирани би требало да ја пополнат формата на следниот линк: https://cdi.mk/cdi-vrabotuvanje/
Урбан радио – инсталирај Андроид апликација на твојот телефон

Урбан радио – инсталирај Андроид апликација на твојот телефон

За да ја превземете апликацијата на Вашиот мобилен телефон, Ве молиме да го следите следново упатство: 1. Влезете во апликацијата Play Store на Вашиот мобилен телефон: 2. Во полето за пребарување напишете “Listen2myradio” или кликнете на следниот линк. 3. Одберете ја првата апликација како што е претставено на сликата: 4. Откако ќе ја одберете апликацијата, инсталирајте ја на вашиот телефон со кликање на копчето Install 5. Откако ќе ја инсталирате и отворите апликацијата во полето Search напишете “Urbanradiotetovo” 6. Потоа кликнете на Search Radio и ќе ви се отвори следниот приказ 7. Потоа кликнете на копчето плеј при што автоматски ќе се вклучи радиото, а на Вашиот екран ќе се појави нова икона со која ќе...