Можност за невработени

Здружение ИРЗ во континуитет има отворени работни позиции.

Пред да ја испратите Вашата апликација, Ве молиме да го прочитате правилникот тука.

Сите заинтересирани би требало да ја пополнат формата на следниот линк: