Урбан радио – инсталирај Андроид апликација на твојот телефон

За да ја превземете апликацијата на Вашиот мобилен телефон, Ве молиме да го следите следново упатство:

1. Влезете во апликацијата Play Store на Вашиот мобилен телефон:

2. Во полето за пребарување напишете “Listen2myradio” или кликнете на следниот линк.

3. Одберете ја првата апликација како што е претставено на сликата:

4. Откако ќе ја одберете апликацијата, инсталирајте ја на вашиот телефон со кликање на копчето Install

5. Откако ќе ја инсталирате и отворите апликацијата во полето Search напишете “Urbanradiotetovo

6. Потоа кликнете на Search Radio и ќе ви се отвори следниот приказ

7. Потоа кликнете на копчето плеј при што автоматски ќе се вклучи радиото, а на Вашиот екран ќе се појави нова икона со која ќе може на наједноставен начин да пристапите до УРБАН радиото во иднина.

Оваа инсталација ја правите само еднаш.

Уживајте во музиката на УРБАН Радио !!!